Onze collectie

Scroll naar beneden voor onze collectie of klik op een knop om naar een categorie te scrollen.

Kom langs in de showroom

Toen wij 2 jaar geleden besloten om ons concept te veranderen van een inloopwinkel naar een showroom op afspraak, besloten wij alleen onze beste producten mee te verhuizen. Dat wil zeggen de producten waar wij het liefst mee werken omdat ze zich onderscheiden door kwaliteit en comfort én waar onze klanten ook het meest tevreden over zijn. Scroll naar beneden om een beeld te krijgen van onze collectie of maak een afspraak in de showroom om het zelf te zien.

Aanbiedingen

Bekijk welke aanbiedingen op dit moment lopen bij ons.

Mline aanbieding

Aanbieding Mline: Alle Mline matrassen 25% korting (m.u.v. Slow Motion Xtra Fit en Team NL) Mline Active (Light) Pillow 25% korting. Bekijk alle voorwaarden aan het einde van deze pagina. Je kunt ook een test doen op de website van Mline welk matras bij jou zou...

Bedden en bedmeubels

Hout (Hasena)

Mooie massief houten bedden uit Zwitserland voor een redelijke prijs. Stevige en probleemloze bedden. Heel veel modellen in verschillende houtsoorten (eiken , beuken , walnoot, acacia). Helemaal samen te stellen naar behoefte en smaak. Zo zijn bijvoorbeeld verschillende hoofdborden beschikbaar en andere bijpassende bedmeubels (nachtkastjes en bankjes te zien op de foto’s). Al het hout dat gebruikt wordt in de bedden en bedmeubeld is FSC-gecertificeerd.

 

Gestoffeerde bedden en boxsprings

Bedden (waaronder ook boxsprings) gemaakt van stof door verschillende fabrikanten. Elk bed heeft meerdere stoffen uitvoeringen. Ook verschillende hoofdborden beschikbaar op maat.

 

 

Hotel (Douxe)

De leverancier aan betere hotels zoals bijvoorbeeld het Pullitzer en Okura hotel en ons. Pure hotel luxe voor thuis. Mooie boxsprings in veel kleuren. Hierbij verkrijgbaar:  Luxe stevige matrassen , donzen top matrassen, donzen Oostenrijkse dekbedden, Egyptische percal katoenen bedlinnen met hoge Thread-count en kussens in verschillende maten inclusief grote body-kussens om tegen aan te zitten. Deze combinatie maakt deze bedden heel uitnodigend om in te gaan liggen.

Matrassen en topmatrassen

Traagschuim (Mline)

Naar onze mening en ervaring de beste fabrikant in druk-verdelende matrassen. Ook wel Memory foam, Traagschuim of visco-elastische matrassen genoemd. Buiten deze drukverdeling is ook belangrijk dat ze heel goed ademen en dat je er normaal op kunt bewegen. Vandaar dat ook heel veel topsporters voor MLine kiezen. Zoals de Olympische ploeg, Ajax en de Jumbo Visma wielerploeg.

Balanced Line:

Onze Private label pocketvering matrassen, matrassen met een goede prijs-kwaliteit verhouding in een overzichtelijke collectie. Pocketvering in 3 kwaliteiten :  

  • Balanced 21: Goede kwaliteit in een voordelige prijsklasse. Pocketveer matras met een toplaag van polyether (21cm hoog) 
  • Balanced 24: Betere kwaliteit met meer comfort. Pocketveer matras met een toplaag van HR schuim (24cm hoog)
  • Balanced 26: Beste kwaliteit en veel comfort. Hoog-laag pocketveer matras met een toplaag van latex en comfortabele dikke tijk. (26cm hoog)

Balanced Line Nature:

Onze private label natuurrubber matrassen en topmatrassen. De volgende modellen zijn beschikbaar:

  • Balanced nature 19 Natuurrubber matras (19cm hoog) 
  • Balanced nature 24 Natuurrubber matras met 7 zones (24 cm hoog)
  • Balanced nature 7 natuurrubber topmatras Goed en betaalbaar (7 cm hoog)
  • Balanced nature 10 natuurrubber topmatras Heel soepel (10cm hoog)

Bedlinnen

Hotelbedlinnen (Douxe)

Het fijnste Egyptisch katoenen bedlinnen met hoge thread count. Dit bedlinnen wordt gebruikt in hotels zoals bijvoorbeeld het Pullitzer en Okura.

Kayori

Heel veel mooi bedlinnen en alles biologisch, verantwoord geproduceerd. Met meerde groene keurmerken.

Dommelin

Nederlandse fabrikant die alles op maat kan maken maar standaard ook de beste kwaliteiten in overtrekken en hoeslakens aanbiedt

Bella Donna

Hoeslakens van hoogwaardig Egyptisch katoen met een beetje elasthaan. Eenmaal gevoeld en u wilt niks anders meer.

Damai

Mooie dessins en goede hoeslakens

Dekbedden en kussens

Uitgebreide collectie betaalbare kussens en 4-seizoenen dekbedden

Mahoton

Neksteun kussens van natuurrubber

Mline

Visco elastische neksteun kussens Aangeraden door fysio therapeuten

 

Douxe

Luxe dekbedden en alle maten donskussens

Castella

De best ademende 100% ganzendons dekbedden

Polydaun

Synthetische dekbedden in alle prijsklassen

Ducky dons

Dekbedden en kussens van dons. Ook de next life collectie beschikbaar: recycled dons gebruikt in nieuwe producten met vergelijkbare kwaliteit als nieuw dons.


Wil je nog meer weten?

Stuur ons gerust een bericht voor vragen over de collectie. Je kan ook altijd bellen of een afspraak maken.