Nieuw in onze showroom

Sinds twee weken hebben wij een nieuw bed in onze showroom. Wij hebben voor een luxe groene fluweel gekozen en bronzen poten: perfect voor in onze showroom. Daarbij hebben wij ook nieuw beddengoed in onze winkel, namelijk 100% biologisch en Fair-trade. Lees deze blog voor meer details of maak een afspraak om het in eigen ogen te zien.

Het nieuwe bed.

Dit bed wordt gefabriceerd door Hasena. Het is een bed te kiezen met verschillende poten en kleuren. Wij hebben voor groen fluweel gekozen met bronzen poten, omdat dit goed in onze showroom past. In de foto hieronder is het bed te zien met ook een bijpassend nachtkastje.

 

Fluwelen bed groen Hasena showroom Slaapkamer Amsterdam

Aanbieding

Dit bed staat nu in onze showroom en heeft nu een set aanbieding! Bekijk op de set aanbiedingen pagina om deze aanbieding te bekijken.

Biologisch katoen

Ook hebben wij nieuw bedlinnen: hoeslakens, overtrekken en kussenslopen met het Fair-Trade certificaat en nog meer. Bekijk deze pagina voor meer informatie. We zijn blij met dit biologische bedlinnen, aangezien het goed geprijsd voor de kwaliteit van het product.

Kom langs!

Maak gerust een gratis afspraak om het zelf te zien! Dit kan door te bellen, mailen en via de afspraakplanner.