Over ons

Lees meer over Slaapkamer Amsterdam

Onze winkel

Slaapkamer Amsterdam heeft een showroom in Amsterdam West. Wouter Cornelisse die al sinds 2004 eigenaar is van Slaapkamer Amsterdam helpt je bij het maken van de juiste keuze voor een bed. In de showroom kun je diverse matrassen proberen van o.a. Mline en Douxe, maar ook Slaapkamer Amsterdam’s eigen matrassenlijn “Balanced”. Je kunt ook massief houten ledikanten van Hasena komen bekijken en het bedtextiel uitproberen van Egyptische katoen. Omdat Slaapkamer Amsterdam op afspraak te bezoeken is, heeft Wouter alle tijd om je persoonlijk te helpen bij het maken van de juiste keuze.

F.a.q.

Veelgestelde vragen over onze winkel en werkwijze.

Welke merken verkoopt Slaapkamer Amsterdam?

Slaapkamer Amsterdam verkoopt o.a. Mline, Hasena, Douxe, Balanced, Essenza

Kan ik ook langskomen zonder afspraak?

In principe is de showroom alleen te bezoeken als je een afspraak hebt, je kunt ook tijdens de inloopuren komen. Op deze momenten kun je gewoon even binnenlopen zonder afspraak. Houd de website in de gaten voor de data.

Wat zijn de openingstijden van Slaapkamer Amsterdam?

Bij Slaapkamer Amsterdam kun je terecht wanneer het jou het beste uitkomt. Omdat Slaapkamer Amsterdam een showroom heeft, kun je niet zomaar binnen lopen en zul je wel eerst even een afspraak moeten maken. Dat kan met de afspraakplanner of even bellen: 020-6712938

Wordt mijn bed of matras bezorgd en zijn hier kosten aan verbonden?

Ja, Slaapkamer Amsterdam bezorgd zonder kosten in Nederland. Vraag naar de mogelijkheden voor bezorging in het buitenland.

Neemt Slaapkamer Amsterdam mijn oude matras mee?

 Slaapkamer Amsterdam kan jouw oude matras meenemen (tegen een kleine bijdrage). De matrassen worden weggebracht naar Retourmatras en 100% gerecycled.