Over ons

Lees meer over wie wij zijn en waar wij voor staan.

Wie zijn wij?

Wij, Wouter, Brigitte en Ben Cornelisse, werken bij Slaapkamer Amsterdam. Brigitte en Wouter (rechts) zijn de eigenaren van Slaapkamer Amsterdam.
Wouter werkt het meeste op de vloer: mensen ontvangen in onze showroom. Ook bezorgt hij alle bedden zelf met soms hulp van zijn zonen. Brigitte en Ben werken het meeste achter de schermen. Brigitte houdt de boekhouding bij en bedenkt nieuwe dingen voor de winkel. Ze werkt zelf ook bij een ondernemers school. Ben is de zoon van Wouter en Brigitte. Buiten zijn studie heeft hij een kleine onderneming en maakt websites, zoals deze website.

Onze werkwijze

Wouter en Brigitte zijn de eigenaars van Slaapkamer Amsterdam sinds 2003. Daarvoor werkte Wouter als 18 jarige jongen bij Slaapkamer Amsterdam. Hij merkte toen al dat hij oprechtheid belangrijk vond. Waar iemand anders iets zou verkopen wat het meeste geld zou opleveren, wilde hij iets verkopen waar hij ook achter stond. Nu streven we deze visie nog steeds over te brengen.
Ook houden we ervan om dingen te proberen. Zo maakt Wouter vaak zelf constructies en andere dingen voor in de winkel. Brigitte marmert nu zelf kussensloopjes van zijde en is altijd bezig met nieuwe dingetjes verzinnen voor de winkel. We willen graag vernieuwen waar het kan dus we zijn altijd bezig nieuwe ideeën uit te werken.

F.a.q.

Veelgestelde vragen over onze winkel en werkwijze.

Welke merken verkoopt Slaapkamer Amsterdam?

Slaapkamer Amsterdam verkoopt o.a. Mline, Hasena, Douxe, Balanced, Essenza

Kan ik ook langskomen zonder afspraak?

In principe is de showroom alleen te bezoeken als je een afspraak hebt, je kunt ook tijdens de inloopuren komen. Op deze momenten kun je gewoon even binnenlopen zonder afspraak. Houd de website in de gaten voor de data.

Wat zijn de openingstijden van Slaapkamer Amsterdam?

Bij Slaapkamer Amsterdam kun je terecht wanneer het jou het beste uitkomt. Omdat Slaapkamer Amsterdam een showroom heeft, kun je niet zomaar binnen lopen en zul je wel eerst even een afspraak moeten maken. Dat kan met de afspraakplanner of even bellen: 020-6712938

Wordt mijn bed of matras bezorgd en zijn hier kosten aan verbonden?

Ja, Slaapkamer Amsterdam bezorgd zonder kosten in Nederland. Vraag naar de mogelijkheden voor bezorging in het buitenland.

Neemt Slaapkamer Amsterdam mijn oude matras mee?

 Slaapkamer Amsterdam kan jouw oude matras meenemen (tegen een kleine bijdrage). De matrassen worden weggebracht naar Retourmatras en 100% gerecycled.