Corona update

Een update van Slaapkamer Amsterdam.

Deze periode heeft de Nederlandse overheid maatregelen ingevoerd vanwege het Covid-19 Corona virus. Wij vinden het heel belangrijk om deze maatregelen te volgen voor de gezamelijke gezondheid. Zo houden wij ons streng aan de benodigde maatregelen en hebben wij zelf dingen bedacht om het verspreiden van het Corona virus tegen te gaan

 

Wat betekent dit voor jou

We zullen geen inloopuren meer houden. Je kunt nog wel een afspraak maken, dit betekent dat je alleen met Wouter een afspraak hebt. Hij zal alle maatregelen volgen opgesteld door het RIVM. Wil je een matras testen? Dat kan en het gebeurt veilig: iedereen die een bed komt proberen krijgt een nieuw kussensloop. Deze mag je mee naar huis nemen na het gebruiken.

Tot wanneer zijn deze maatregelen?

Wij zullen zo lang nodig is alle maatregelen blijven volgen. Dit is waarschijnlijk tot het RIVM zegt dat bijeenkomsten met grote aantallen weer veilig zijn.

Bericht van onze fabrikant Mline

In deze onzekere tijden willen we u, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe ons bedrijf omgaat met de situatie in Nederland

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze collega’s en klanten voor alles. We nemen daarom continue alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen ons bedrijf ten strengste wordt nageleefd.

We hopen u daarmee zoveel mogelijk tot dienst te zijn. En uiteraard houden we u op de hoogte van eventuele veranderingen.

 

Tot slot

Wij willen iedereen veel goeds wensen de komende periode. Heb je nog vragen voor ons stuur gerust een bericht of bel ons.